Azpeitia Salvador, Josema

Biografia

Josema Azpeitia (Legazpi, 1969) Kazetari gastronomikoa, Ondojan.com aldizkari eta webgunearen koordinatzailea eta alma materra, eta Euskal Gastronomiaren Teoriako irakaslea, Basque Culinary Centerren. Eusko Jaurlaritzak eta Euskal Gastronomia Akademiak ematen duten Euskadiko Gastronomia Saria irabazi zuen 2013an, kazetaritza lan bikainenaren sailean. 2015ean, berriz, Gourmand Award sari bat lortu zuen, Culinary Travel saileko munduko bigarren libururik onenarena, hain zuzen, La senda del pintxo liburuari esker. Eltze askotako burruntzalia dugu Josema Azpeitia: epaimahaikide izan da zenbait lehiaketa gastronomikotan, irrati saioetako kolaboratzaile gisa jardun du, eta gastronomiarekin loturiko hainbat liburu eta gida argitaratu ditu

DONOSTIAKO GAURKO ETA BETIKO PINTXOAK

Josema Azpeitia

Sukaldea

Erosi

DONOSTIAKO GAURKO ETA BETIKO PINTXOAK

Josema Azpeitia

Sukaldea

Erosi

SASOIAN SASOIKO SUKALDARITZA

Josema Azpeitia

Sukaldea

Erosi

SASOIAN SASOIKO SUKALDARITZA

Josema Azpeitia

Sukaldea

Erosi

KUTIXIAK DONOSTIAR ERARA

Josema Azpeitia

Sukaldea

Erosi

FAMOUS PINTXOS OF DONOSTIA-SAN SEBASTIAN

Josema Azpeitia

Cocina

Erosi

PINTXOS DE LEGENDE DE DONOSTIA-SAINT SEBASTIEN

Josema Azpeitia

Cocina

Erosi

PINTXOS DE LEYENDA DE DONOSTIA

Josema Azpeitia

Cocina

Erosi

COCINA CON PRODUCTO DE TEMPORADA

Josema Azpeitia

Cocina

Erosi

PINTXOS DE VANGUARDIA A LA DONOSTIARRA

Josema Azpeitia

Cocina

Erosi